Workshops en spellen

 

 

Workshops door Esra:

Een speelse cultuur

Op de Pirate Summit gaf Esra een speelse workshop over de speelsheid van onze cultuur en tijdsgeest. Zal de mensheid steeds meer met elkaar de strijd aangaan totdat slimme robots ons verslaan?

Verbeeldingskracht

Esra vertelt over verbeeldingskracht en maakt deelnemers spelenderwijs bewust van hoe ze dit kunnen gebruiken in het dagelijks leven. 

Welk type speler ben jij?

Via poker workshops leert Esra medewerkers de basis van Texas Hold’m poker en laat ze spelers experimenteren met stress en diverse typen spelen. Ben jij een thrill-seeker of speel je volgens het boekje?

 

Spellen (mede) ontworpen door Esra:

School for Ninja

Deze training via een game-app maakt spelers bewust van hun speelse krachten, om stressklachten te transformeren in krachten.

In samenwerking met Flavour.

Escape to Edison Island

Deze serious game laat medewerkers en andere stakeholders van Eneco experimenteren met scenario’s van de energie-tranisitie ‘van fossiel naar duurzaam’. 

In samenwerking met Frisse Blikken en Eneco.

Doarklis

Deze serious game traint cyber crime experts in hoe het voelt om met crypto currencies te handelen op het darkweb. 

In samenwerking met TNO en Interpol.

Being Grunberg

Deze real-life rol playing game laat mensen een rol aannemen uit een van de boeken van Arnon Grunberg, waarmee ze in de Amsterdamse rosse buurt een mysterie op lossen.

In samenwerking met de UvA en Arnon Grunberg.

Future Feeders

Deze serious game laat medewerkers van veevoerproducent de Heus kennis maken met de voedselketen; van grondstof naar consument.

In samenwerking met Frisse Blikken en de Heus.

Tribes

Deze serious game laat medewerkers experimenteren met een agile manier van werken.

In samenwerking met Frisse Blikken en DFE pharma.

Blockchain Escape room

Deze escaperoom laat nieuwe medewerkers van advocatenkantoor Lexence kennis maken met de kernwaarden en de thematiek rondom transitie naar blockchain. 

In samenwerking met Frisse Blikken en Lexence.

You've got the power!

Esra had een adviserende rol bij deze digitale remake van ‘Escape to Edison Island’. De game ontving op 27 juni 2019 in Berlijn de Comenius EduMedia Medaille. Een internationale prijs voor excellente digitale educatieve producten.

In samenwerking met Eneco en Podium voor onderwijs.